Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca aplica mesures per a la millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat de carreteres

Data : 05/12/2016

El Consell Insular de Menorca ha iniciat l’execució de millores en l’enllumenat de la carretera Me-8 de Maó a Sant Lluís, entre el Vial de l’Hospital i Sant Lluís, per al manteniment i la millora de l’eficiència energètica de la seva instal·lació d’enllumenat públic.

Les actuacions previstes són una disminució de punts de llum, que passaran de 284 a 131 punts de llum, i la substitució de les llumeneres actuals de vapor de sodi per llumeneres de tecnologia LED. Amb aquestes mesures es passarà d’una potència total instal·lada de 28.600 W a 15.594, tot donant compliment a les normatives d’enllumenat vigents.

En aquesta mateixa línia, el Servei de Carreteres del Consell Insular de Menorca, ha incorporat dins el projecte de pressupost per al 2017, una partida d’inversió de 100.000 € per a la millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat de les carreteres de la seva competència. La previsió de la institució insular per a l’any 2017 és aplicar mesures per a la millora de l’eficiència energètica al Vial de l’Hospital i al túnel de la Variant de Ferreries.


Maó, 5 desembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS