Notícies i actualitat

Conclou el termini per presentar ofertes per a l'execució de la millora de la carretera Me-1 tram Ferreries-Ciutadella

Data : 30/11/2016

Dimarts dia 29 de novembre de 2016 va concloure el termini per presentar proposicions per a optar al contracte d’execució de les obres de Millora de la carretera Me-1 tram Ferreries-Ciutadella.

L’objecte d’aquest contracte és l’execució de les esmentades obres, definides en el projecte constructiu aprovat definitivament, per la Comissió de Govern dia 17 d’octubre de 2016, després de ser revisat per l’actual equip de govern per tal d’aconseguir un menor impacte i una menor ocupació de sòl donant les mateixes garanties de comoditat i seguretat als usuaris.

El projecte de millora de la carretera general en el tram Ferreries-Ciutadella consisteix en l’eixamplament dels vorals de la carretera fins a 2,5 m d’amplada, i la millora dels nusos adequant-los també com a punts de canvi de sentit, per tal que tots els canvis de sentit es realitzin en interseccions canalitzades amb carrils centrals d’espera o enllaços. El pressupost de licitació és de 7.646.815,29 € + IVA, i el termini d’execució previst de 16 mesos. El pressupost podrà ser millorat a la baixa pels licitadors.

En total, per a l’execució de les obres, s’han rebut 10 proposicions. En les properes setmanes es procedirà a la convocatòria de les meses de contractació per a l’obertura dels diferents sobres i la valoració de les corresponents ofertes.

Per altra banda, des de dia 26 de novembre de 2016, el Consell Insular de Menorca, ha publicat en el BOIB i en el seu perfil del contractant les bases per a la contractació de l’Assistència tècnica a la direcció de les obres, vigilància ambiental i control del patrimoni històric per a la Millora de la carretera Me-1 entre Ferreries i Ciutadella, amb un pressupost base de licitació, que podrà ser millorat a la baixa de 203.353,08 € + IVA. Totes les empreses que reuneixin els requisits d’aptitud i les condicions de solvència del plec que vulguin optar a aquest contracte tenen 15 dies naturals, des del dia de la publicació, per a presentar-se, termini que acaba dia 12 de desembre de 2016.


Maó, 30 de novembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS