Notícies i actualitat

El Consell explica la revisió del PTI en la reunió de batles

Data : 21/02/2013

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, ha donat compte avui, en la reunió de batles, de la situació actual de la revisió del PTI, com ja va fer davant el Ple el conseller d'Ordenació del Territori, Cristóbal Huguet. «És un tema prou important com perquè els consistoris puguin demanar tot el que vulguin», manifesta.

D'altra banda, la Reserva de Biosfera de la Conselleria de Medi Ambient del Consell Insular de Menorca i els vuit ajuntaments han signat avui un acord pel qual els tècnics d'aquest departament assessoraran els municipis en qüestions puntuals sobre l'Agenda Local 21.

En un altre dels punts de la reunió, el Pla Insular de Cooperació ha estat ratificat per tots els batles. L'actualització de les tarifes de la taxa pel servei insular d'incendis, prevenció de runes, salvament i altres i l'estalvi d'un 15% en el cost de la neteja de platges a canvi de la pròrroga d'un any de contracte de l'empresa concessionària, han completat els punts que s'han plantejat en relació amb la Conselleria de Cooperació Local, Esports i Habitatge.

El Departament de Benestar Social i Joventut, per la seva part, ha proposat als ajuntaments desenvolupar accions conjuntes per prevenir el consum d'alcohol entre els menors.

I, finalment, des de la Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació s'ha donat compte de qüestions relatives a l'Escola d'Adults i a l'Enciclopèdia de Menorca. Així mateix, s'han proposat accions conjuntes per il·luminar edificis d'interès als municipis i el suport a la candidatura de Menorca com a patrimoni de la humanitat.

Maó, 21 de febrer de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS