Notícies i actualitat

Jornada informativa sobre “Com superar un procés de selecció amb èxit”

Data : 29/11/2016

El proper divendres 2 de desembre tindrà lloc a Maó la jornada informativa “Com superar un procés de selecció amb èxit”, en què cinc empreses de Menorca, de diferents sectors, parlaran sobre els processos de selecció que realitzen i sobre quins aspectes es basen a l'hora d'escollir els candidats finals.

D'una banda, del sector secundari, hi participaran Quesería Menorquina i la Fundació Laboral de la Construcció. D'altra, del sector terciari, assistiran representants de la Cooperativa San Crispín, l'hotel Hamilton i Proquame.

L'objectiu de la jornada és que les empreses expliquin què cerquen en els candidats, quines proves de selecció utilitzen, què valoren en una entrevista, quins perfils són els més demandats o quins els costa més de trobar, a fi de donar als assistents una idea general de com superar un procés de selecció amb èxit.

Aquesta jornada està organitzada pel departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, a través del projecte “Processos d'inserció per a l'ocupació de col·lectius vulnerables”, cofinançat pel Fons Social Europeu i pel SOIB.

La jornada, que és oberta al públic, serà a les 10 hores a la Sala de Plens del Consell Insular a Maó. Podeu sol·licitar més informació al telèfon 971.35.62.46 o a l'adreça electrònica formacio@cime.es


Maó, 29 de novembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS