Notícies i actualitat

El Consell i l'Ajuntament de Ciutadella col·laboren per instal·lar marquesines d'autobús en aquesta població sense cost per a l'Administració

Data : 16/02/2013

La Conselleria de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, l'Ajuntament de Ciutadella i l'empresa Menorca de Publicidad col·laboren per instal·lar marquesines d'autobús en aquesta població per tal de millorar la comoditat dels usuaris d'aquest servei.
Aquestes marquesines, que ja s'estan instal·lant des de finals d'aquesta setmana, es col·locaran durant tot aquest mes a les parades de Canal Salat, Fundació de Discapacitats, Rotonda des Cavall, Dalt es Penyals, Dalt sa Quintana i Contramurada en tots dos sentits.

Aquestes marquesines s'instal·len a cost zero per a ambdues administracions i l’empresa explotadora de la publicitat s’encarregarà de la neteja i el manteniment.

«Volem donar el millor dels serveis possible al ciutadà, en la mesura de les nostres possibilitats econòmiques, pel que fa en aquest cas concret de transport urbà i interurbà», explica el conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre. Per la seva banda, des de l'Ajuntament de Ciutadella també es destaca la conveniència d'aquest projecte.

Així mateix, a mitjà termini, Mobilitat està treballant amb tots els ajuntaments de Menorca per aconseguir una cessió dels espais on s'ubiquen les marquesines de totes les poblacions i urbanitzacions.

L'objectiu és fer un estudi de viabilitat econòmica per treure a concurs la cessió d'espais i explotar la publicitat de totes les marquesines de l'illa, unificant-les d'aquesta forma sota un mateix disseny amb una imatge única i contextualitzada a l'àmbit menorquí, a més de centralitzar el control i la gestió de les tasques de manteniment, reparació i neteja, de les quals s'haurà de fer càrrec la concessionària adjudicatària.

Maó, 16 de febrer de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS