Notícies i actualitat

Presentació del Pla Insular de Serveis de Transport Regular de Viatgers per Carretera

Data : 18/11/2016

El conseller de Mobilitat, Miquel Preto, durà al proper Ple de dilluns dia 21 de novembre el Pla Insular de Serveis de Transport Regular de Viatgers per Carretera.

Aquest pla consisteixen en una diagnosi de la situació actual dels serveis de transport públic regular, d'acord amb les indicacions de l'article 184, de la Llei 4/2014 de transports terrestres i mobilitat sostenible de les Illes Balears, en la qual s'identifiquen els desajusts, mancances, dèficits i disfuncions, així com es proposa assolir els següents objectius:

• Millorar el temps de recorregut, reduint la diferència entre autobús i transport privat.
• Millorar els horaris, augmentar freqüències per cobrir les necessitats de la població.
• Passar d'un conjunt de línies superposades a una xarxa de transport públic, millorant la connectivitat.
• Millorar els canals de comunicació amb els usuaris, com per exemple mitjançant el desenvolupament d'aplicacions per a dispositius mòbils.
• Executar un pla d'inversions de millora de les aturades existents.
• I com a objectiu estratègic assolir que el 25% dels viatges mecanitzats es realitzin amb transport públic.

D'aquesta manera l'actual equip de govern compleix amb l'objectiu de dotar d'un pla de serveis del transport públic regular que serà la base sobre la qual es podran dur polítiques de transport més eficaces, eficients i sostenibles tant a nivell mediambiental, econòmic com social.


Maó, 18 de novembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Mapa línies Bus Menorca
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS