Notícies i actualitat

S’inicien les primeres actuacions al Llatzeret per tal de dur a terme la futura restauració dels edificis i muralles del recinte

Data : 17/11/2016

El Consell Insular de Menorca informa que el passat dissabte dia 12 de novembre es va traslladar maquinaria i material al recinte del Llatzeret per tal de du a terme la futura restauració dels edificis i muralles. D’aquesta manera, es va contractar la barcassa que realitza les tasques de restauració dels molls de l'Illa Plana que, a causa de les seves característiques tècniques, va facilitar el desplaçament de forma ràpida i segura de tot el material necessari per començar a treballar a la zona.

D’altra banda, dimecres es van iniciar les tasques de desbrossament per netejar uns 20.000 metres quadrats del Llatzeret. L'objecte d'aquesta actuació és recuperar espais ocupats per matolls i vegetació diversa i poder accedir així a edificis i espais que la institució insular vol recuperar. Una actuació que va lligada a les recomanacions dels tècnics de patrimoni i d'altres departaments que assenyalen com tota aquesta vegetació és molt prejudicial per al recinte, ja que moltes vegades creix a la base d'edificis i muralles i contribuint així al seu deteriorament.

Aquestes actuacions són només l’inici del pla de restauració i apuntalaments en edificis previstos per la seva posterior recuperació dins l'any 2017 que durà a terme el Consell Insular de Menorca i que començarà una vegada finalitzin les tasques de desbrossament.


Maó, 17 de novembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS