Notícies i actualitat

El Govern presenta el Projecte de llei de pressupost general CAIB per 2017 a Menorca, amb una dotació global de 77,74 milions d’euros

Data : 16/11/2016

Les transferències corrents pel Consell de Menorca augmenten un 9% respecte 2016 mentre que la inversió que destinarà el Govern i les empreses del Sector Públic Instrumental s’incrementa en un 30,8%.

Menorca rebrà un global de 77,74 milions d’euros en virtut de les diferents partides, tant de transferència corrent i de capital com per inversió, previstes en el Projecte de llei de pressuposts generals de la CAIB que han presentat la consellera Catalina Cladera i el director general Joan Carrió avui a Menorca, en sengles reunions amb l’equip de Govern del Consell Insular presidit per Maite Salord, i amb agents socials i econòmics de l’illa.

De la quantitat global esmentada, 43,39 M€ ho seran per transferència corrent, en virtut de l’aplicació de la Llei de finançament dels consells (42,1M€ com a bestreta del 2017 i 1,3M€ com a liquidació de la bestreta de 2015). Aquesta quantitat suposa un augment de 3,6M€ respecte la rebuda pel Consell en 2016, un 9% d’increment, en la demostració de que el Govern “creu de valent en el paper con a governs de cada illa que han de tenir els consells”, segons Cladera.

D’altra banda, el capítol d’inversions, tant les que es preveuen impulsar des de les conselleries del Govern com des de les empreses publiques del sector instrumental, augmenta un 30,8% a Menorca, fins un total de 24,3 milions d’euros, amb la major partida prevista dins d’activitats relacionades amb depuració i cicle de l’aigua, per Ports, així com a les àrees de Salut i d’Educació.

Maó, 16 de novembre de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS