Notícies i actualitat

Presentació d'observacions a l'estratègia de desenvolupament local participatiu Feader 2014-2020

Data : 09/11/2016

En compliment dels requisits generals que han de complir les Estratègies de Desenvolupament Local Participatiu en el marc de la convocatòria de l’Autoritat de Gestió del Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears per a la selecció de les Estratègies de Desenvolupament Local Participatiu als territoris de Menorca i Eivissa i Formentera per al període de programació 2014-2020, s'obre el període d'exposició pública de l'Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu 2014-2020 de Menorca.

El document es pot trobar a la pàgina web http://feader.leadermenorca.org, així com en el tauler d'anuncis del Consell Insular de Menorca: http://www.cime.es/Documents/Edictes/10138edi.pdf

El període per a la presentació d'observacions al document s’ha iniciat ahir, 8 de novembre de 2016, i finalitza el 30 de novembre del mateix any, tots dos dies inclosos.

Per a qualsevol aclariment contacteu mitjançant el correu electrònic (leader.menorca@cime.es) o al telèfon 971 35 56 60.

Maó, 9 de novembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS