Notícies i actualitat

Signatura del conveni de personal del Centre Sociosanitari Santa Rita

Data : 08/11/2016

La consellera de Benestar Social i Família i presidenta del Consorci Sociosanitari de Menorca, Maria Cabrisas, ha signat avui el conveni de personal del Centre Sociosanitari Santa Rita (Ciutadella). D’aquesta manera el Consell Insular de Menorca destina una partida important del Pressupost 2017 per complir així amb la igualtat salarial dels treballadors del centre i les reivindicacions de millora d’una plantilla que conformen 65 professionals.

“Amb aquest conveni iniciam un abans i un després en el marc del procés de millora donant resposta a l’equitat i alhora el reconeixement que es mereix el personal del Centre”, ha dit la consellera. Cabrisas ha volgut agrair la feina duita a terme pels representants sindicals, la Conselleria de Serveis Generals, així com del personal del Consell Insular de Menorca per aconseguir resoldre aquesta situació. Una reivindicació que, tal com ha afegit la consellera de Serveis Generals Cristina Gómez, es tractava “d’un tema de justícia que demostra que quan ens hi posam, complim”.

Per la seva banda, el president del Comitè d’Empresa, Juan Carlos Ametller, ha agraït la voluntat mostrada per la institució insular per tal que aquest conveni sigui una realitat i tot el que aquest representa en matèria de condicions i millora salarial.

La directora de Benestar Social, Bàrbara Torrent, ha recordat que el personal de Santa Rita depèn del Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de Menorca que “respon al conveni col·lectiu del mateix Consell Insular de Menorca. En el cas de Santa Rita aquest centre era l’únic que no estava equiparat”, ha dit.

Maria Cabrisas ha anunciat també un conveni amb Creu Roja que possibilitarà que el Centre de Dia compti, a partir del 2017, amb vuit places de transport gratuït per als usuaris amb dificultats.

Finalment, la consellera de Benestar Social ha subratllat que “el Pla de Qualitat de Santa Rita ja està en marxa i farem que també sigui possible a totes les residències i serveis de Menorca, una mesura que donarà més confiança a les famílies i que estimularà al personal”.


Ciutadella, 8 de novembre de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS