Notícies i actualitat

El president Tadeo sobre la constitució de la Comissió de Seguiment del Conveni d'Emergències del Camí de Cavalls: “el posam en valor augmentant la seva seguretat”

Data : 04/02/2013Avui s'ha constituït oficialment la Comissió de Seguiment del Conveni d'Emergències del Camí de Cavalls entre el Govern balear i el Consell Insular. Per part de l'administració autonòmica han estat presents el conseller d’Administracions Públiques, Simón Gornés, i el director general d’Interior, Emergències i Justícia, Sergi Torrandell. Pel que fa a la institució insular, el president Santiago Tadeo i el conseller de Cooperació Local, Juanjo Pons, han pres part.


Un dels aspectes més destacats de la reunió ha estat nomenar la comissió de treball operativa que serà l’encarregada de fer el Pla de Seguretat del Camí de Cavalls. De fet, aquestes persones (tècnics de la Direcció General d’Interior, Emergències i Justícia) ja han estat realitzant tasques prèvies sobre el terreny, que s’han avaluat en la reunió de la Comissió.

En aquest sentit, des que es va signar el Conveni de col·laboració en matèria d’Emergències del Camí de Cavalls s’han elaborat una sèrie de fitxes documentals que contenen la informació derivada del treball de camp que s’ha estat duent a terme. A més, s’ha presentat la informació cartogràfica actualitzada del camí que ha aportat el Consell Insular de Menorca.

Analitzada la informació base, la Comissió de Seguiment del Conveni ha acordat que es comenci a desenvolupar la redacció del Pla de Seguretat del Camí de Cavalls.

Per altra banda, ha quedat constituïda formalment la Comissió de Seguiment del Conveni del Camí de Cavalls. Per part de la Conselleria d’Administracions Públiques: el conseller, Simón Gornés; el director general d’Interior, Emergències i Justícia, Sergi Torrandell; el cap del Departament d’Emergències, Miquel Àngel Andreu i Juan Domínguez, assessor de la conselleria. Per part del Consell Insular de Menorca: el president, Santiago Tadeo; el conseller de Cooperació, Esports i Habitatge, Juanjo Pons; la Directora Insular de Cooperació, Esports i Habitatge, Assumpta Vinent i el Cap dels Bombers de Menorca, Joan Gorrias.

El president del Consell Insular, Santiago Tadeo, ha destacat la importància d'aquesta iniciativa. “Posam en valor el Camí de Cavalls augmentat la seva seguretat”, explica i és que tant els visitants com els propis residents es veuran beneficiats.

Maó, 4 de febrer de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS