Notícies i actualitat

L’Institut de la Joventut de Menorca obre el termini de presentació d'ofertes a la contractació menor d'una campanya de comunicació dels deu primers anys de l’INJOVE

Data : 02/11/2016

L’Institut de la Joventut de Menorca (INJOVE) obre el termini de presentació d'ofertes a la contractació menor d'una campanya de comunicació. L’objecte del contracte és la producció d'una campanya de comunicació durant tot l'any 2017 dels deu primers anys de l'Institut de l’INJOVE.

El contracte consisteix en la producció d'una campanya de comunicació que doni a conèixer els projectes, els serveis, les instal·lacions, la història i l’evolució de l'INJOVE durant els seus primers 10 anys d'existència.

La campanya comprendrà les següents fases:
Fase I: Disseny i planificació
Fase II: Execició i implantació
Fase III: Finalització

El calendari serà de 12 mesos durant els quals es celebraran reunions de coordinació amb l’INJOVE, per tal de consensuar les diferents accions de comunicació a desenvolupar durant la campanya.

Així, les persones físiques o jurídiques o agrupacions de persones físiques o jurídiques, les comunitats de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat sense personalitat jurídica que estiguin donats d'alta de l'impost d'activitats econòmiques corresponent, podran presentar la seva oferta fins al 25 de novembre de 2016 a les 9 hores del matí.

Per a més informació sobre aquesta oferta adreceu-vos a l’Institut de la Joventut de Menorca, Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, plaça Biosfera número 5, Maó (Menorca), o mitjançant el telèfon 971 35 60 50 o l'adreça electrònica info@injovemenorca.com

Maó, 2 de novembre de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS