Notícies i actualitat

IV edició de Concurtmetratge Alternanits

Data : 31/01/2013

Dins del Plan Nacional sobre Drogues del Ministeri de Sanitat, Igualtat i Serveis Socials, el Departament de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca, en col·laboració amb l'INJOVE, organitza per quart any consecutiu el concurs de curtmetratges “ConcurtsMetratge” dins del marc del programa d'oci alternatiu per a joves de Menorca AlternaNits.

Hi podran participar tots els joves nascuts o residents a Menorca amb edats compreses entre els 14 i els 30 anys (a data de 31 de desembre de 2013), i podran fer-ho tant individualment com per equips d’un màxim de 3 persones.

Les inscripcions és podran dur a terme entre els dies 1 de febrer i 10 de març de 2013, ambdós inclosos a través del correu electrònic alternanits@injovemenorca.com. Les bases es poden consultar a injovemenorca.com


Maó, 31 de gener de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Bases del concurs
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS