Notícies i actualitat

Menorca rebrà dos reconeixements a Fitur per la feina realitzada a Sicted

Data : 27/01/2013

El proper dijous dia 31 de gener, dins el marc de la fira de FITUR, la Consellera de Turisme, la Sra. Mª Salomé Cabrera Roselló, assistirà a l'acte on Menorca rebrà dos reconeixements per la feina realitzada dins del projecte SICTED.

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (SICTED) és un projecte de millora de la qualitat en les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, del què formen part actualment 148 destins de tota la geografia nacional.

Atès que Menorca és una de les vuit destinacions que van participar en el projecte des del seu inici, fa més de deu anys, i que segueix distingint les seves empreses i establiments turístics amb el segell de qualitat, rebrà un diploma acreditatiu com a mostra de reconeixement de l'esforç constant i la dedicada aposta pel SICTED.

Al mateix temps Menorca ha quedat 2º finalista en la categoria de Gestor SICTED 2012 en reconeixement de la feina i l'esforç realitzat en favor de la qualitat, a través del desenvolupament i la implantació del SICTED en les empreses / serveis turístics de Menorca.

Destacar també que Menorca, al mes de desembre, va entrar a formar part del Comitè Interdestins, òrgan de participació destinat al intercanvi d'informació, actuacions i evolució de la implantació del SICTED en les destinacions participants, a l'amortització de les actuacions dutes a terme per cada un de les destinacions i a la supervisió de la correcta implantació del model SICTED, per la qual cosa també assistirà al Comitè que tindrà lloc el mateix dia 31 de gener de 2013.

“Menorca és una destinació que està recuperant el seu posicionament i identitat pròpia vers els nostres competidors i la qualitat és un dels nostres majors valors a conservar i promoure”, explica la consellera de Turisme.

Maó, 27 de gener de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS