Notícies i actualitat

Menorca arriba a Fitur presentant les sis submarques en què es pot englobar l’oferta privada de l’Illa

Data : 25/01/2013

Fundació Destí arribarà a la fira internacional de turisme de Fitur, que tindrà lloc a Madrid la propera setmana a partir de dimecres, presentant les sis submarques en què es pot diversificar l’oferta privada de l’Illa i fent especial menció dels 20 anys de vida de la declaració de Menorca per part de la UNESCO com a Reserva de Biosfera.

L’agenda de feina dels representants de la Conselleria de Turisme contempla 30 reunions de feina per a tres dies de fira. És a dir, a una mitjana de 10 trobades per dia. El portal social de viatges Minube, la prestigiosa revista National Geographic, el Corte Inglés, Jet 2, Tui UK i diferents Oficines Espanyoles de Turisme, són algunes de les converses previstes.

“Turisme i l’equip de govern del Consell Insular de Menorca ha fet una aposta clara per lligar la seva oferta turística al seu potencial com a Reserva de Biosfera”, explica la responsable d’aquest Departament, María Salomé Cabrera.

En aquesta presentació es poden veure les sis submarques que identifiquen clarament el producte que ofereix Menorca: Menorca Mediterrània (turisme de sol i platja), Menorca Natural (turisme actiu d'esport i natura), Menorca Slow (turisme de salut i benestar), Menorca Convention Bureau (turisme de congressos i convencions), Menorca filming (turisme de produccions audiovisuals). A partir d'aquestes submarques, cada establiment de l'Illa podrà escollir en quina es vol englobar mitjançant les diferents accions promocionals dels clubs de producte.

“Amb aquesta nova identitat hem volgut expressar la importància d'anar tots junts en la tasca de identificació de Menorca, com a destinació que no vol deixar l'oferta de sol i platja, però que també té moltes més experiències a oferir com per exemple el turisme de natura i esport, de descans, cultural...i el més important, amb una interacció continua amb la ciutadania i els productes locals”. A més, Menorca com a equilibri natural entre l'acció de l'home i el medi ambient, tindrà una posició bàsica.

Rutes cicloturístiques
Les rutes cicloturístiques és altre dels atractius que Turisme vol potenciar a Madrid. “Des dels diferents departaments del Consell Insular de Menorca s’està fent una tasca molt important sobre aquest punt, amb la clara voluntat de lligar aquest producte al camí de Cavalls”, explica Cabrerra.

Maó, 25 de gener de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS