Notícies i actualitat

Menorca surt reforçada per la inversió territorialitzada prevista pel Govern de les Illes Balears dins el Pressupost 2017 amb un increment del 38,1% respecte de l’any 2016

Data : 02/11/2016

El Consell Insular de Menorca manifesta que l’illa surt reforçada un cop aprovada la inversió territorialitzada prevista pel Govern de les Illes Balears dins el Pressupost 2017. Així, Menorca es beneficia d’un increment del 38,1 % respecte de l’aportació del 2016. Un total de 9,3 milions d’euros que es destinaran prioritàriament a educació, sanitat i recursos hídrics, entre d’altres.

El resultat pressupostari que Eivissa compti amb 33,7 milions d’euros és principalment pel fet que d’aquests un total de 23 milions d’euros són destinats a la inversió en autopistes, un model que no es correspon amb la defensa per part de l’actual equip de govern d’un territori sostenible i sempre d’acord a les necessitats reals de la nostra illa. D’aquesta manera, cal subratllar que si es descompten els 23 milions d’euros que s’assigna a Eivissa en matèria d’autopistes, el total de la inversió territorialitzada per a Eivissa és de 10,7 milions d’euros.


Maó, 2 de novembre de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS