Notícies i actualitat

El president del Consell de Menorca sobre el descompte de resident: «Posar-hi un límit no és gens oportú»

Data : 23/01/2013Santiago Tadeo aposta per deixar el model actual de finançament del 50% del preu del viatge


El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, ha volgut deixar avui ben clar que posar un límit al descompte de resident «no és gens oportú», fent referència a les notícies aparegudes en diferents mitjans de comunicació sobre una possible limitació d'aquest descompte.

En aquest cas, el president Tadeo aposta per mantenir el model actual de finançament del 50% del descompte de resident. «No podem consentir que s'encareixi més el preu dels bitllets», assegura.

La connectivitat aèria és decisiva i transversal per a l'economia insular. De fet, és la principal via de sortida i d'entrada de la societat menorquina. En aquest sentit, el president Tadeo recorda les passes que en fan entre les diferents administracions en relació amb l'obligació de servei públic amb Madrid i entre illes per tal d'intentar millorar aquesta situació.

«Tothom està d'acord amb la necessitat de lluitar contra el frau; però aquest principi no pot anar en contra de les millores que s'intenten dur a terme per millorar el transport aeri a Menorca».

El president del Consell Insular de Menorca té molt clar que les subvencions han de tenir per objectiu «regularitzar les desigualtats que hi pugui haver» per tal d'anar eliminant-les.

«No té sentit fer un estudi sobre la base del cost mitjà del preu dels bitllets a les Balears. No és el mateix un bitllet a Menorca que a Mallorca, i el pes per quantitat de viatges és molt superior al de Menorca».

En definitiva, des de l'equip de govern del Consell Insular de Menorca es vol llançar un missatge clar a l'Administració central: «Els menorquins no som ciutadans de segona, i en aquest sentit volem tenir els mateixos avantatges que la resta de ciutadans peninsulars». I és que el president Tadeo vol fer entendre que ja és prou complicat viure en una illa amb els preus dels vols tan cars.


Maó, 23 de gener de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS