Notícies i actualitat

El conseller Alejandre fa gestions amb Mallorca i Madrid per evitar l'establiment d'un límit en el descompte de resident

Data : 23/01/2013

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, està en contacte amb el Govern balear i amb l'Administració central per intentar mantenir l'actual model de finançament del 50% del preu del bitllet d'avió i evitar d'aquesta manera l'establiment d'un possible límit a aquest descompte, com informen diferents mitjans de comunicació.

En aquest sentit, el conseller Alejandre fa gestions amb l'objectiu de defensar el model actual de descompte de resident del 50% en el preu del bitllet. Encara més, «volem comptar amb tarifes dignes per als menorquins», afegeix el conseller Alejandre.

«Feim esforços, des de les diferents administracions, per aconseguir una declaració d'obligació de servei públic amb Madrid, al mateix temps que ja estam parlant de la dels vols entre illes», explica.

I és que millorar la connectivitat aèria és un dels objectius de l'equip de govern del Consell Insular. «Gran part de l'economia de Menorca passa pels vols, a més de la resta de viatges de la societat. Per açò és bàsic per a l'illa disposar d'enllaços suficients i amb preus raonables».

En aquest sentit, Alejandre confia que Madrid tractarà igual un ciutadà de Figueres que un de Menorca.

Maó, 23 de gener de 2013


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS