Notícies i actualitat

La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, participa en el Parlament a la jornada per desenvolupar el Pacte Balear per a la Infància

Data : 28/10/2016

La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, va participar ahir dijous al Parlament de les Illes Balears a la la jornada per desenvolupar el Pacte Balear per a la Infància. La jornada ha estat organitzada juntament amb UNICEF Comitè Balears i l’Oficina de Defensa dels Drets del Menor i, sota el títol “Els informes d’impacte en la infància i revisió de la normativa balear: de la reflexió a la pràctica”,  ha permès, entre altres qüestions, poder analitzar i desenvolupar els compromisos que s’assoliren amb la signatura del Pacte Balear Per a la Infància (2013) i la seva posterior ratificació en la següent legislatura (2015), per part dels grups parlamentaris Socialista, MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca, El Pi-Proposta per les Illes Balears, Podem Illes Balears, Popular i Grup Mixt.

La jornada va comptar amb diferents ponències, grups de treball i una taula rodona en la qual hi va participar la consellera Cabrisas. Aquesta taula rodona va permetre analitzar la visió des de l’administració pública, per part també de Marta Carrió, directora general de Menors i Família del Govern de les Illes Balears; Lydia Jurado, consellera de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i relacions amb Entitats i Associacions del Consell Insular d’Eivissa; Vanessa Parellada, consellera de Benestar Social i Recursos Humans del Consell Insular de Formentera i Margalida Puigserver, consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials.

Maó, 28 d’octubre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS