Notícies i actualitat

El Consell de Menorca participarà en la IV Trobada del Fòrum Institucional de Qualitat de les Illes Balears

Data : 22/01/2013

El Consell Insular de Menorca participarà en la IV Trobada del Fòrum Institucional de Qualitat, iniciativa que tindrà lloc dimecres 23 de gener, i dijous dia 24, a Mallorca, amb l'objectiu de ser un lloc de trobada dels responsables de qualitat de totes les institucions que l'integren (Administració local, autonòmica i estatal) i fins i tot de la Universitat.

La finalitat principal és conèixer i intercanviar experiències relacionades amb la gestió de la qualitat en les organitzacions. El Fòrum tracta també de sensibilitzar les administracions públiques en la necessària adopció de la qualitat com a instrument de disseny tant dels projectes com de la gestió dels seus serveis.

El Consell de Menorca és una de les administracions que integren el Fòrum, i com a tal participa en diverses qüestions i en tallers relacionats amb la matèria, com ara la simplificació administrativa.

La vicepresidenta del Consell de Menorca, Pilar Pons, participarà en la cloenda del Fòrum. «Hem de ser conscients que estam en un moment de canvi molt important, i que és molt positiu que les administracions de diferent nivell intercanviem experiències i coneixement per tal de millorar-ne l'eficiència i facilitar als ciutadans la seva relació amb l'Administració, així com afavorir la transparència en la gestió», explica Pilar Pons.

El conseller d'Administracions Públiques del Govern balear, Simón Gornés, i la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Salom, també hi seran presents.

Enllaç al programa i informació sobre el Fòrum:

http://trobada-forumqualitat-ib.caib.es/sacmicrofront/contenido.do?mkey=M10102709412221688075&lang=CA&cont=53921

Maó, 22 de gener de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto1
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS