Notícies i actualitat

El Consell Insular millorarà la parada de bus del Roser, des Castell, a fi d'augmentar la seguretat general de la zona

Data : 18/01/2013

La Conselleria de Mobilitat i Projectes millorarà la parada de bus davant l'església del Roser, des Castell, per tal d'augmentar la seguretat de la zona, entre altres motius. Així ho han explicat avui el conseller responsable d'aquest departament, Luis Alejandre, i el batle de la població, Lluís Camps.

I és que aquesta parada de bus és una de les més transitades de Menorca. D'altra banda, l'autobús es veu obligat a pujar damunt una vorera que no està preparada per suportar tanta càrrega. A més, al costat hi ha un pas subterrani que comunica amb instal·lacions esportives i educatives, la zona no està preparada per a persones amb discapacitat i tampoc no hi ha marquesina per preservar els usuaris de les inclemències del temps.

Per tant, les actuacions previstes són: aixecar el paviment enfonsat a causa del trànsit d'autobusos, construir un carril d'acceleració-aturada de bus, instal·lar una marquesina i col·locar baranes a fi d'augmentar la seguretat dels estudiants i els usuaris de les instal·lacions esportives.

Les obres tenen un cost de 34.650 euros, amb una durada de dos mesos, i es preveu que comencin a finals de mes. S'ha aconseguit un estalvi en el preu dels treballs de 8.145 euros gràcies a la baixa del 20%.

Maó, 18 de gener de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS