Notícies i actualitat

El “Centre de Capacitació d'Experiències Agràries – Sa Granja”, amplia la seva oferta formativa amb 8 nous cursos

Data : 10/01/2013

El Centre de Capacitació d’Experiències Agràries, “Sa Granja” posa en marxa a partir de l'1 de febrer 8 nous cursos que pretenen arribar a un total de 147 persones vinculades al sector agrari, indústries agràries o activitats professionals agràries amb necessitats formatives en cinc àrees:

1. En l’àmbit de la sanitat vegetal.
2. En l’àmbit de la producció vegetal.
3. En l’àmbit de la gestió de l'explotació.
4. En l’àmbit de la tecnologia d'aliments.
5. En l’àmbit de la diversificació agrària.

Amb un total de 172 hores de formació, s'impartiran en dependències de "Sa Granja", "Sa Roqueta", "Centre d'Artesania de Menorca" i dependències del '"CIME".

Els cursos estan finançats pel fons FEADER (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, en el marc dels programes formatius i de desenvolupament, conjuntament amb el FOGAIBA (Fons de Garantia Agrària i Pesquer de les Illes Balears) en coordinació amb el Govern Balear i el Consell Insular de Menorca.

Les dates d’obertura de les sol·licituds són del 14 al 25 de gener a les dependències de "Sa Granja" o "Sa Roqueta" mitjançant sol·licitud per escrit indicant el curs que es vol realitzar.

L'objectiu principal d’aquesta nova acció formativa es basa en cobrir les necessitats actuals sobre manipulació de fitosanitaris, increment dels coneixements en plagues i malalties de la vinya, prevenció de riscos laborals en explotacions agràries, noves tecnologies en estalvi energètic agrícola, formació en tasts de vi i formatge i increment dels coneixements en apicultura.

Amb aquests vuit nous cursos, més el curs d'aplicador de fitosanitaris bàsic i el de Joves agricultors que han finalitzat recentment, ja són 10 els cursos programats com a oferta complementària al centre de capacitació d’experiències agràries, el que reforça encara més l'impuls i la importància que té la formació en el sector agrari.

Des de la conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça s’impulsen les accions formatives segons les necessitats detectades en el sector agrari insular.

Maó, a 10 de gener de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS