Notícies i actualitat

Obert el termini de presentació d'ofertes a la contractació menor per a l’elaboració del Pla d'Ocupació de Menorca

Data : 20/10/2016

El Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca obre el termini de presentació d'ofertes a la contractació menor per a l’elaboració del Pla d'Ocupació de Menorca.

L’objecte del contracte és l’encàrrec de serveis per a la dinamització del procés participatiu, l'elaboració i la redacció del Pla d'Ocupació de Menorca, que és l'eina de planificació estratègica que ha de definir i impulsar les polítiques d'ocupació i ha de permetre pensar prèviament en les millors intervencions segons les necessitats existents i els recursos disponibles.

Aquesta contractació correspon a la segona fase d'elaboració del Pla, havent estat la primera la realitzada per l'Observatori Socioambiental de Menorca (OBSAM) de l'IME que va portar a terme l'elaboració d’un informe sobre el context socioeconòmic de Menorca que serveixi com a diagnosi inicial per a la redacció d’un Pla d’Ocupació.

La segona fase ve marcada per la coordinació, diàleg i treball impulsant la col·laboració interinstitucional i de coordinació entre les diferents administracions, institucions i entitats que, de forma directa o indirecta, puguin actuar sobre la matèria i garantir la seva participació.

El calendari d’aquesta fase serà de cinc mesos durant el qual hi haurà un procés de col·laboració i participació per a l’elaboració del Pla amb la creació de meses tècniques de treball en els diferents àmbits que desenvoluparà el pla; i la contractació de l’equip que durà terme la dinamització del procés d’elaboració i redacció del Pla d'Ocupació.

Així, les persones físiques o jurídiques o agrupacions de persones físiques o jurídiques, les comunitats de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat sense personalitat jurídica que estiguin donats d'alta de l'impost d'activitats econòmiques corresponent, podran presentar la seva oferta fins al 3 de novembre de 2016 a les 9 hores del matí.

Per a més informació sobre aquesta oferta us podeu dirigir al Consell Insular de Menorca, Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, plaça Biosfera número 5, Maó (Menorca), o mitjançant el telèfon 971.35.60.50 o l'adreça electrònica formacio@cime.es


Maó, 20 octubre 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS