Notícies i actualitat

Nova edició de l’acció formativa “Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses”

Data : 20/10/2016

El proper mes de novembre, el Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, té previst començar dues noves edicions de l’acció formativa Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses, finançades pel servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

La finalitat d’aquesta proposta és alinear la millora de l’ocupabilitat de les persones desocupades amb les necessitats de les empreses que requereixen actualitzar la seva cadena de valor amb les noves tecnologies de la informació i comunicació.

Aquesta especialitat formativa de 250 hores, de les quals 50 són teleformació, s’adreça preferentment a persones desocupades i consta dels següents blocs de continguts: la societat de la informació (30 h); gestió de projectes en xarxa (110 h); i, màrqueting, comunicació i comercialització en línia (110 h).

Com a requisit d'accés, els alumnes han de tenir el títol d'ESO, o bé, superar una prova específica de competències clau. El procés selectiu consistirà en una prova pràctica de coneixements d'ofimàtica i internet, a més d'una entrevista.

Per a més informació, cal trucar al 971 35 62 46; o bé, adreçar-se a formacio@cime.es

Maó, 20 d’octubre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS