Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca amplia el termini de presentació d’ofertes per al contracte menor de la dinamització del procés d’elaboració i la redacció del Pla Menorca Jove

Data : 18/10/2016

El departament d'Ocupació, Promoció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca informa sobre l’ampliació del termini de presentació d’ofertes per al contracte menor de la dinamització del procés d’elaboració i la redacció del Pla Menorca Jove.
Així, les persones físiques o jurídiques o agrupacions de persones físiques o jurídiques, les comunitats de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat sense personalitat jurídica que estiguin donats d'alta de l'impost d'activitats econòmiques corresponent, podran presentar la seva oferta fins el 31 d'octubre de 2016 a les 9 hores del matí.

L’objecte del contracte és l’encàrrec de serveis per a la dinamització del procés participatiu d'elaboració i el redactat del Pla Menorca Jove, que és l'eina de planificació estratègica que ha de definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut i ha de permetre pensar prèviament en les millors intervencions segons les necessitats existents i els recursos disponibles.

Per a més informació sobre aquesta oferta us podeu dirigir al Consell Insular de Menorca, Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, plaça Biosfera número 5, Maó (Menorca), o mitjançant el telèfon 971.35.70.26 o l'adreça electrònica joventut@cime.es.

Podeu consultar la petició d’oferta per al contracte menor de la dinamització del procés d’elaboració i redacció del Pla Menorca Jove en el link adjunt: http://www.cime.es/Documents/Edictes/10113edi.pdf


Maó, 18 d’octubre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS