Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca inicia el Projecte de Garantia Juvenil “Cap d'Artrux”

Data : 18/10/2016

El Consell Insular de Menorca, des de l'àrea d'Ocupació, inicia els treballs de posada en marxa del taller d'ocupació anomenat “Cap d'Artrutx” que suposarà la contractació de 10 joves de Menorca que durant un any treballaran i es formaran. Això implica, a més a més, de fins a 5 contractacions per a personal docent i de coordinació del projecte i s'executa en el marc de la convocatòria programes mixts d'ocupació i formació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) en la línia per a persones joves menors de 30 anys inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil cofinançada pel Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil pel període 2014-2020 i de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

El projecte és un programa mixt d’ocupació i formació que combina experiència pràctica i formació teòrica amb contractes de formació i aprenentatge amb l'objecte de millorar les aptituds i les competències professionals dels i les joves que hi participen.

Per al conseller d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, “és una gran satisfacció haver obtingut la concessió d'aquest projecte per part del SOIB perquè suposa poder continuar impulsant i portant a terme projectes que aposten de manera decidida per donar més oportunitats i per la qualitat d'ocupació als i les joves de Menorca”.

Els i les alumnes adquiriran la formació i experiència pràctica remunerada mitjançant el treball en obres d’interès general o social al voltant dels certificats de professionalitat que inclouen el projecte, “Dinamització d'activitats de temps lleure educatiu infantils i juvenils” i “Socorrisme en espais aquàtics naturals”, ambdues titulacions oficials d'àmbit estatal de nivell 2 obtenint així les titulacions de monitors de temps lliure i socorristes de platges.

El termini d'execució, i per tant de les contractacions dels i les joves que formin part del projecte, serà de dia 1 de novembre de 2016 a dia 31 d'octubre de 2017. La formació es desenvoluparà a les instal·lacions de Sa Roqueta del Consell Insular de Menorca a Ciutadella.

“Per a la conselleria les polítiques actives d'ocupació vinculades a les polítiques de joventut són una prioritat i aquest projecte ens permet fer-hi feina intensament en dues de les principals necessitats i preocupacions dels i les nostres joves, com són la formació i el treball”, ha explicat el conseller Miquel Company.
Durant les pròximes dues setmanes es portaran a terme els processos de selecció dels i les joves candidates i candidates a formar part del projecte.

Per a més informació els interessats i interessades es poden adreçar a les oficines del SOIB de Maó i Ciutadella.


Maó, 18 d’octubre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS