Notícies i actualitat

La XXIII edició de l'Escola de Salut Pública ha satisfet gairebé al complet les expectatives dels participants

Data : 29/12/2012

L'edició número XXIII de l'Escola de Salut Pública de Menorca, que va tenir lloc entre els dies 17 i 21 de setembre d'enguany al Llatzeret de Maó, va satisfer gairebé al 100% les expectatives dels 455 participants, segons la memòria d'aquest esdeveniment tancada fa poques setmanes.

Aquesta edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca va comptar amb quatre cursos, catorze trobades i una reunió de feina. Els cursos van ser els de «Preparació de propostes i gestió de projectes europeus d'investigació a l'àrea de salut», «De la polimedicació a la deprescripció: l’evolució necessària a la salut pública del segle xxi», «International Health impact assessment workshop: Hiatools fitting criteria EU-USA», i «Anàlisi, interpretació i maneig de dades amb el programa R».

Un total de 71 persones van participar en els cursos, amb representants d’altres comunitats autònomes i fins i tot del Regne Unit i dels Estats Units d’Amèrica. En una escala des de l’1 al 5, la mitjana de satisfacció de les expectatives va ser de 4,30.

Pel que fa a les trobades i a la reunió de feina, hi van prendre part 291 persones, de les quals dinou eren estrangeres procedents de deu països diferents. Aquí la satisfacció de les expectatives va arribar a 4,17, en una escala entre l’1 i el 5.

En un altre apartat destaquen la celebració al Palau de la Magdalena de Santander de dues activitats: la trobada «Sostenibilitat del Sistema Nacional de Salut i Desenvolupament de la Llei General de Salut Pública», dirigida per Fernando García Benavides, president de la Societat Espanyola d’Epidemiologia i el curs «Història dels mètodes epidemiològics i d’investigació clínica», impartit pel professor Alfredo Morabia, de la Universitat de Columbia de Nova York.

Una taula rodona sobre la reforma sanitària i una presentació sobre la Videoteca Internacional de Medicina Humanitària van completar els actes d’aquesta edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca.

Maó, 29 de desembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS