Notícies i actualitat

L’Executiu autonòmic aprovarà demà en Consell de Govern la bestreta de 2012 de tres milions d’euros per a Menorca

Data : 27/12/2012

Avui ha tingut lloc el Consell Financer Interinsular on han assistit per part de Menorca el president del Consell Insular, Santiago Tadeo, juntament amb la vicepresidenta, Pilar Pons.

El principal punt tractat d’aquesta reunió ha estat l’acord per consolidar la bestreta corresponent a 2012 per import de 3 milions d'euros, fet que veurà refrendat de forma oficial demà divendres quan s’aprovi per Consell de Govern per part de l’Executiu autonòmic.

El president del Consell de Menorca ha valorat molt positivament aquest acord: "El Govern balear ha estat sensible a les necessitats dels Consells Insulars”.

En aquesta trobada també s’ha rallat de la importància de continuar treballant amb el nou model de finançament, per la qual cosa tots els representants dels Consells i del Govern balear han manifestat la seva màxima disponibilitat per poder consensuar el model dins el 2013, i en aquest sentit s’ha donat prioritat a aquestes feines per als propers mesos.

“En qualsevol cas, el compromís és que aquest nou model de finançament no vagi en detriment de l’actual dotació econòmica del Consell de Menorca”, explica el president Tadeo.

Maó, 27 de desembre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS