Notícies i actualitat

Aurora Herráiz ha signat el conveni d'ajudes de 80.000 euros de 2012 per als clubs de jubilats de Menorca

Data : 22/12/2012

La consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, va signar aquesta setmana el conveni d'ajudes de 80.000 euros per als clubs de jubilats de Menorca de la convocatòria de 2012.

Així va quedar palès a la reunió que va mantenir aquesta setmana amb els diferents presidents dels clubs de jubilats i de la Federació de clubs de Jubilats de Menorca.

La consellera Herráiz va recordar que el seu departament i el Consell Insular en general viuen temps difícils per la situació econòmica, però que en la mesura de les possibilitats econòmiques, la voluntat “és la d'anar pagant aquests compromisos, i més tenint en compte la gran tasca social que desenvolupen els jubilats”.

I és que avui dia i a Menorca aquest col·lectiu esdevé un puntal en moltes famílies ja sigui des d'una perspectiva social o econòmica. “No podem ignorar el seu gran potencial. La qualitat de vida de les persones majors i la longevitat, derivades dels hàbits de vida i els avanços en la medicina, fan possible que siguin persones molt actives i molt útils a la nostra societat gràcies a aquest suport voluntari que suposen per a familiars i veïns”, explica la consellera Herráiz.

A aquesta reunió també es va acordar celebrar trobades cada dos mesos amb la consellera Herráiz per fer un seguiment dels temes que més preocupen a aquest col·lectiu social.

Maó, 22 de desembre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS