Notícies i actualitat

Presentada la nova identitat visual de Menorca amb la marca Reserva de Biosfera com a eix vertebrador

Data : 20/12/2012

Avui ha tingut lloc a la sala de plens del Consell Insular de Menorca la presentació de la nova identitat visual de l'Illa amb la marca Reserva de Biosfera com a eix vertebrador, a càrrec de la consellera de Turisme, Salomé Cabrera.

“No és un logo nou. És la nova línia editorial que unificarà la imatge de Menorca i ens identificarà de cara a l'exterior. Una imatge neta, serena i amb la marca Reserva de Biosfera com a un dels nostres punts forts”, ha explicat Cabrera.

En aquesta presentació, per tant, es poden veure les sis submarques que identifiquen clarament el producte que ofereix Menorca: Menorca Mediterrània ( turisme de sol i platja), Menorca Natural (turisme actiu d'esport i natura), Menorca Slow (turisme de salut i benestar), Menorca Convention Bureau (turisme de congressos i convencions), Menorca filming (turisme de produccions audiovisuals).

A partir d'aquestes submarques, cada establiment de l'Illa podrà escollir en quina es vol englobar mitjançant les diferents accions promocionals dels clubs de producte.

“Amb aquesta nova identitat hem volgut expressar la importància d'anar tots junts en la tasca d'identificació de Menorca, com a destinació que no vol deixar l'oferta de sol i platja, però que també té moltes més experiències a oferir com per exemple el turisme de natura i esport, de descans, cultural...i el més important, amb una interacció continua amb la ciutadania i els productes locals”. A més, Menorca com a equilibri natural entre l'acció de l'home i el medi ambient, tindrà una posició bàsica.

Des del departament insular de Turisme s'ha explicat que aquesta nova identitat és fruit del treball conjunt amb el sector durant les diferents reunions que han tingut lloc en el marc de la Fulla de Ruta Turística.

Cal recordar que aquestes reunions s'han produït al llarg del nou mandat amb diferents entitats: patronals Ashome, Caeb, Pime, Aviba, empresaris, emprenedors, Comitè de Rutes Aèries, TTOO, Turespaña, Segitur, ATB, Administració central, Autoritat Portuària, ajuntaments, clubs de producte, grups de millorar Sicted, fòrums econòmics, Cercle d'Economia, sindicats...

D'aquestes trobades s'ha posat en comú els reptes de l'Illa des del punt de vista turístic: posicionament de Menorca com a Reserva de Biosfera, millorar la connectivitat aèria i posar en valor el seu producte divers i diferenciat.

La consellera Cabrera vol deixar clar que el departament de Turisme està obert a qualsevol suggeriment per millorar aquesta presentació. Per la qual cosa, deixarà uns temps prudencial per rebre propostes abans de llançar a l'exterior aquesta nova identitat visual.

Maó, 19 de desembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS