Notícies i actualitat

El Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca inicia una campanya per promoure el reciclatge durant aquestes festes.

Data : 19/12/2012

El Pare Noel i els Reis d'Orient ens animen a reciclar també per Nadal

El Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca inicia una campanya per promoure el reciclatge durant aquestes festes.

A partir del dia 15 de desembre i fins al 7 de gener, el Consorci de Residus Urbans de Menorca posa en marxa una campanya per
sensibilitzar tots els fillets i filletes i, sobretot, els no tan fillets de la importància de reduir, reutilitzar i reciclar també en aquestes festes de Nadal, en què generam tants de residus.

A partir de l'eslògan “PER NADAL TAMBÉ RECICLA! com nosaltres... ;)” es pretén involucrar tota la població en una mateixa causa i per això es compta amb l'ajuda d'uns personatges molt especials: el Pare Noel i els Reis d'Orient, que també reciclen!, i ens animen a participar-hi.
Per difondre la campanya es distribuiran entre més de 500 comerços de tot Menorca 40.000 adhesius molt divertits amb una doble utilitat: difondre la campanya i que els clients puguin emprar-los per escriure el nom de la persona a qui va dirigit el regal que compren. Paral·lelament s'instal·laran 110 vinils amb la imatge de la campanya en el terra dels principals carrers comercials de totes les poblacions de l’illa i es realitzaran anuncis a la premsa i a la ràdio.

Aquesta campanya també inclou dues accions de carrer. Per una banda, una de les carrosses de la colcada de cada poble s’encarregarà de recordar a tots els assistents que els residus generats s’han de reciclar. I, com a final de campanya, el dia 7 de gener se celebrarà as Migjorn Gran la “Colcada de Reis pel Reciclatge”. A partir de les 19.00 h els Reis d'Orient passejaran pels principals carrers de la localitat amb els camions de reciclatge i recolliran tots els envasos, capses i papers de regal que les famílies hauran guardat del dia abans.

Per al desenvolupament de totes les accions es disposa de la col·laboració dels ajuntaments de Menorca, de totes les associacions de comerciants i de l'empresa Contratas y Proyectos Medioambientales Menorca.

La campanya, que ha tingut un cost de 14.995 €, ha estat finançada íntegrament amb fons específics de comunicació d’Ecoembes i Ecovidrio.

A Menorca actualment se separen per reciclar el 20,56 % dels residus domèstics generats. Amb actuacions com “PER NADAL TAMBÉ RECICLA! com nosaltres... ;)” el Consorci aposta per augmentar aquest percentatge mitjançant la conscienciació de la població.

Per a més informació sobre la campanya o les activitats previstes podeu telefonar al 696 990 176 (Paula Camps – Something´s Cooking) o al 971 354 172 (Fernando Villalonga - Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca).

Maó, 11 de desembre de 2012.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS