Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i la Fundació Real Madrid acorden la constitució d'una escola esportiva de futbol d'integració social

Data : 07/12/2012

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, ha signat avui un conveni de col·laboració amb la Fundació Real Madrid a través del qual ambdues parts es comprometen a sumar esforços per a la constitució i manteniment d'una Escola Esportiva de futbol d'Integració Social de la Fundació Real Madrid a Menorca.

El Consell Insular de Menorca, per la seva banda, es compromet a posar a disposició les instal·lacions necessàries, tant les estrictament esportives com les precises per a activitats de caràcter formatiu general, per a la posada en marxa i el normal desenvolupament d'una Escola d'Integració Social de futbol, per a nens i nenes d’entre 5 i 17 anys dels quals una part seran alumnes amb risc d'exclusió social. L’horari d’entrenaments serà dimarts i dijous de 17:30 a 20:30 hores, a partir del 15 de Gener de 2013 fins al 30 de Juny de 2013 en el camp de futbol de l’Estadi Maonès. Aquestes instal·lacions, propietat de l'ajuntament de Maó, són gestionades pel Club Esportiu Menorca, pel que la cessió d'ús d'aquestes instal·lacions serà objecte d'acord específic entre el Club Esportiu Menorca i el Consell Insular de Menorca.

Per la seva part, la Fundació Real Madrid aportarà els entrenadors i el material docent necessari per al funcionament de l’Escola Esportiva de futbol i desenvoluparà el corresponent pla docent esportiu.

La Fundació Real Madrid acordarà amb l’entitat financera HSBC els termes i condicions en els que aquesta entitat es compromet a col·laborar en la constitució i normal funcionament de l’Escola.

La durada d'aquest Conveni s’estendrà a partir de la seva signatura, fins al 30 de juny de 2013, sent prorrogable per acord exprés de les parts i per anualitats successives

La consellera de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca, Aurora Herráiz, ha explicat que l’objectiu d’aquest projecte és el de potenciar la pràctica esportiva com a instrument educatiu entre els més petits, i contribuir en el desenvolupament integral de la persona, així com en els valors bàsics que fomenta la pràctica de l’esport.

La consellera ha destacat que aquesta iniciativa pretén ser també factor d'integració social en benefici dels qui pateixen qualsevol tipus de marginació, així com promoure i difondre els aspectes culturals vinculats a l'esport.

Herráiz ha anunciat que s’espera l’assistència del porter del Real Madrid, Iker Casillas, qui ha enviat una camiseta i confia en que sigui el padrí de l’escola pels valors humans que representa i la seva alçada professional.

Maó, 7 de desembre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS