Notícies i actualitat

Les “V Jornades Més Enllà de l’Esport” esperen comptar enguany amb gairebé seixanta inscripcions

Data : 11/10/2016

El conseller d’Esports Miquel Company, ha presentat avui juntament amb el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Ciutadella, Josep Juaneda, i la delegada a Menorca de la Fundació Balear per a l’Esport, Montse Cardona, la cinquena edició de les “Jornades Més Enllà de l’Esport”. Aquesta proposta neix de la necessitat de transmetre i difondre coneixement en el món de l’esport, des d’una visió innovador de la pràctica esportiva.

La iniciativa conjunta entre Consell Insular de Menorca, Govern de les Illes Balears i Ajuntament de Ciutadella posa a l’abast de tothom l’aprenentatge dels grans referents en el canvi de paradigma en el món de l’esport. Així, i gràcies a l’empenta dels programes col·laboradors “Posam valors a l’esport” (Govern de les Illes Balears), “Eduquem amb l’esport” (Ajuntament de Ciutadella) i “L’Esport a debat” (Consell Insular de Menorca), aquestes jornades permeten donar a conèixer una nova forma d’entendre la pràctica espotiva, respectuosa amb la salut i basada en els valors educatius.

“Per al Consell Insular de Menorca, i en concret des del Departament d’Esports, és un plaer poder impulsar tota aquella activitat que fomenti l’àmbit esportiu i on al darrere hi hagi un debat seriós centrat en els valors educatius”, ha dit Miquel Company. El conseller ha subratllat l’atractiu d’un programa que tindrà lloc els dies 14 i 15 d’octubre a la Sala d’Actes de la Casa de Cultura de Ciutadella.

Per la seva banda, el regidor Josep Juaneda ha recordat que a les jornades tornaran a estar presents els pilars fonamentals de la salut, el rendiment i l’educació. El programa comptarà amb la intervenció de reconeguts experts en la matèria (veure díptic adjunt). L’objectiu és proporcionar als assistents diferents eines i metodologies basades en una visió global de l’esport; així com oferir nous plantejaments en l’educació física orientats a realitzar una pràctica en l’activitat física i esportiva de forma integrada.

“Un dels principals avantatges de les jornades és que abasten diferents perfils professionals del món de l’esport”, ha afegit Montse Cardona. La delegada a Menorca de la Fundació Balear per a l’Esport ha dit que les jornades compten amb 42 inscrits, però que “d’aquí a divendres s’espera arribar als 55 o 60 inscrits”.

Les jornades són gratuïtes, però cal inscriure’s prèviament a través de l’e-mail mcardona@fundacioesportbalear.es

Maó, 11 d’octubre de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS