Notícies i actualitat

Oficialitzada la protecció de dades personals del Consorci de Disciplina en Rústic del Consell Insular de Menorca

Data : 08/12/2012

El passat dimarts 4 de desembre es va oficialitzar la inscripció al Registre General de Protecció de Dades depenent de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades de diferents expedients administratius del Consorci de Disciplina en Sòl Rústic del Consell Insular de Menorca, òrgan adscrit a la Conselleria d’Ordenació del Territori. Aquesta oficialització es va produir mitjançant la firma d’un conveni entre el conseller responsable d’aquest departament, Cristòbal Huguet, i el gerent de Silme, Paco Franco.

Concretament, els expedients de legalització, registre d’entrada i sortida, expedients sancionadors, actes d’inspecció, recursos humans, denúncies, proveïdors, òrgans de govern i convenis d’adhesió d’entitats locals consorciades, restaran a partir d’ara de forma oficial sota el context de la Llei Orgànica de 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L’acord relatiu a l’aprovació de la creació dels fitxers de dades de caràcter personal es va prendre per part de la Junta de Govern del Consorci de Disciplina en Sòl Rústic en data 11.04.2012, publicant-se al BOIB núm. 65 de dia 08.05.2012, i amb posterioritat, oportunament notificada a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

En aquest cas, i tenint en compte que l’empresa pública Silme, dedicada al manteniment i instal·lació de tot el hardware i software del Consell Insular de Menorca i dels ajuntaments de l’Illa, -administracions que formen part del Consorci- i que enregistra de forma telemàtica els diferents expedients, es va aprovar el citat conveni amb aquesta empresa informàtica mitjançant l’acord de la Junta de Govern.

Encara que fins ara en la pràctica es complia amb la obligació de protegir les dades de caràcter personal, el conseller d’Ordenació del Territori, Cristòbal Huguet, manifesta la seva satisfacció per la firma d’aquesta conveni que culmina amb la incorporació formal i preceptiva del tractament de les dades de caràcter personal dels expedients del Consorci de Disciplina en Sòl Rústic a la Llei Orgànica de 15/1999, de 13 de desembre.

Maó, 8 de desembre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS