Notícies i actualitat

El servei de drogodependències del Consell Insular de Menorca amplia l'assistència de les persones amb problemes de consum de psicoestimulants.

Data : 17/12/2012

El Servei Coordinador de Drogodependències del Departament de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca amplia la seva assistència a les persones amb problemes de consum de psicoestimulants amb l’inici d’un grup terapèutic al Centre Polivalent de Sa Platja Gran de Ciutadella, els dimarts amb horari de 17.30 a 18.30 hores amb una freqüència quinzenal.

Aquest programa de seguiment té com a objectiu principal la prevenció de recaigudes, ja que es pretén dotar en els usuaris de totes les habilitats necessàries per ajudar-los a afrontar situacions que posin en perill la seva abstinència i, per altra part, fomentar, impulsar i mantenir els diferents canvis en el seu estil de vida per tal d'evitar i prevenir el consum de substàncies tòxiques.

El grup ofereix un espai especial per tal de compartir vivències i aportar les seves experiències vinculades al consum i l’abstinència. La consellera de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca, Aurora Herráiz, explica que “el Servei Coordinador de Drogodependències intenta adaptar la seva oferta a les necessitats canviants de la societat d'avui, que ha de fer front a diferents reptes com ara el consum creixent de psicoestimulants”.

En 2011 el Servei Coordinador de Drogodependències del departament de Benestar Social del Consell Insular de Menorca va atendre 79 persones amb problemes de consum de psicoestimulants, de les quals el 46,83% eren menors de 30 anys.

Maó, 11 de desembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS