Notícies i actualitat

El Consell simplifica els tràmits perquè les famílies amb més de tres fills es puguin beneficiar del descompte del 50% en el preu del bitllet d'autobús.

Data : 11/12/2012

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca ha simplificat els tràmits perquè les famílies nombroses especials -les que tenen més de tres fills- es puguin beneficiar de la targeta d’autobús T-Social, el que suposa un descompte del 50% en el preu del bitllet.

I és que fins ara els membres d’aquestes famílies es veien obligats a emplenar de forma manual un ticket per a cada trajecte. D’aquesta manera només s’hauran de descarregar la sol·licitud i formulari a través de la pàgina web del Consell Insular de Menorca per obtenir la seva corresponent targeta i també es poden sol·licitar des del passat 3 de desembre en el Servei d’Atenció al Ciutadà del Consell Insular de Menorca a Maó i Ciutadella. Enllaç de la pàgina web:

http://www.cime.es/GesServeis/Gestion.aspx?IDGESTION=990100729

En total, es podran beneficiar d’aquesta simplificació unes 85 famílies de Menorca, a les quals el departament de Mobilitat informarà i notificarà per escrit la possibilitat de sol·licitar aquesta targeta, pel que l'accés a aquest descompte serà més ràpid i còmode per al ciutadà.

El conseller de Mobilitat, Luis Alejandre, explica que l’objectiu del departament que dirigeix és “contribuir al màxim en la simplificació dels tràmits burocràtics i destaca que una major eficiència en el servei permet aplicar aquests descomptes a col·lectius socials sensibles”.

Maó, 11 de desembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS