Notícies i actualitat

Consell i CCOO coincideixen a marcar-se com a objectiu comú de feina la recuperació de la temporada turística de 180 dies

Data : 12/12/2012

La consellera de Turisme, Salomé Cabrera, va mantenir una reunió amb el nou secretari general de CCOO, Patrici Serra, amb l'objectiu de contrastar les polítiques en matèria de turisme que es duen a terme des de Menorca i les accions que s'hagin de fer en el futur, que han de continuar tenint la mateixa base del treball conjunt amb el sector privat i els agents socials.

Tant el secretari general de CCOO com la consellera Cabrera van coincidir en la necessitat de treballar junts i incrementar el diàleg social amb la finalitat de potenciar la unitat de fortalesa en les decisions per tal d'obtenir els millors resultats possibles per a Menorca, especialment pel que fa a la seva recuperació econòmica i, en definitiva, per restablir la qualitat de vida de la població.

En aquest sentit, la recuperació dels 180 dies de temporada turística va ser vista per les dues parts com l'objectiu prioritari i concret, la qual cosa va lligada a l’estabilitat laboral, a la millora de la formació, a la motivació dels treballadors i els empresaris i, en definitiva, a la millora en la qualitat del servei, punt fonamental en la recuperació de la competitivitat de Menorca com a destinació turística.

Durant la reunió van tractar temes com els treballs que es duen a terme per intentar captar nous mercats que fomentin la desestacionalització, la promoció de paquets d’esdeveniments que generin producte i que siguin un atractiu per a l’illa en temporada mitjana, la nova taxa per a les empreses de lloguer de cotxes o la necessitat de crear una oferta diferenciada per aconseguir la tan cercada posició en el mercat turístic.

Va quedar clar que la connectivitat aèria és un tema transversal i estratègic per a la recuperació de l’economia, segons va manifestar Patrici Serra; una opinió del tot compartida per la consellera Cabrera, que va afirmar que aquest objectiu també és present en l’agenda dels governs balear i central.

Maó, 12 de desembre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto reunió
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS