Notícies i actualitat

Un total de 48 aules de Menorca han sol·licitat participar en dos tallers relacionats amb la Sida en el marc del programa Salut Jove i Cultura del Consell Insular de Menorca

Data : 30/11/2012

Un total de 48 aules de Menorca han sol·licitat participar en dos tallers relacionats amb la sida en el marc del programa Salut Jove i Cultura 2012-2013, en el que col·laboren les conselleries de Benestar Social i Joventut per una banda i Cultura, Patrimoni i Educació per l’altra.

Concretament, es tracta de 33 aules de 3r i 4t d'ESO, PQPI, CFGM, CFGS i batxillerat de Menorca, procedents de 6 IES, de l'Escola d'Art, de 3 centres concertats i del programa Alter, que han sol·licitat participar en el taller Sexe segur i responsable, promogut per la Direcció General de Salut Pública i Consum de la Conselleria de Salut, Família i Benestar Social de la CAIB, amb l'objectiu de treballar durant dues sessions de 45-60 min en la prevenció dels principals riscs associats a les relacions sexuals: VIH/sida, infeccions de transmissió sexual (ITS) i embarassos no desitjats. El professorat és qui aplica el taller amb el suport i l'assessorament de l’infermera Regina Muntaner Fernàndez.

Amb aquest, Salut Jove i Cultura ha augmentat amb un nou taller d'educació afectivo-sexual i de prevenció de la sida l'oferta que posa a disposició dels centres educatius aquest curs acadèmic 2012-2013.

El programa Salut Jove i Cultura ofereix a la comunitat educativa de Menorca 62 tallers de temàtiques molt variades, que contribueixen també a la conscienciació i la implicació de la societat en la lluita contra l'VIH que es commemora l'1 de desembre amb el Dia Mundial contra la Sida. L'altre taller que fa incidència en la Sida és Cos, sexualitat i plaer, i han demanat participar 15 aules de 2n d'ESO i PQPI.

“És molt important que els més joves tinguin tot el coneixement necessari”, explica la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz. Per la seva banda, la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, també valora de forma positiva aquests tallers i la participació dels estudiants.

Maó, 30 de novembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS