Notícies i actualitat

Oberta la preinscripció per participar en l'escola socioesportiva de futbol de la Fundació Reial Madrid que es crearà a Menorca

Data : 29/11/2012El Departament de Benestar Social i Joventut del Consell Insular ha arribat a un acord amb la Fundació Reial Madrid per crear una escola socioeportiva de futbol a l'illa.

Les escoles socioesportives de la Fundació Reial Madrid tenen un objectiu pedagògic, no competitiu. «En aquest sentit l'esperit d'aquestes escoles de formar i integrar els més petits i els joves a través de la pràctica esportiva i l'educació en els valors de l'esport com poden ser la capacitat de superació personal, la disciplina, el treball en equip, la solidaritat, així com la promoció d'hàbits i estils de vida saludables, encaixen perfectament amb els diferents programes que ofereix la Conselleria de Benestar Social i Joventut», explica la responsable d'aquest departament del Consell Insular de Menorca, Aurora Herráiz.

L'escola socioesportiva de futbol que la Fundació Reial Madrid posarà en marxa a Menorca ofereix fins a 80 places i està dirigida i oberta als més petits i als joves, amb edats compreses entre els cinc i els disset anys, que ho sol·licitin. Atès que es pretén donar cabuda a tots aquells fillets i filletes que hi vulguin participar, s'ha previst un alt percentatge de places becades, per la qual cosa, a fi de promoure els valors socials abans esmentats, els serveis socials de l'illa col·laboraran en aquest projecte.

L'inici de les activitats esportives serà el dia 15 de gener i tindran lloc al camp de futbol del CD Menorca, cada dimarts i dijous, entre les 17.30 i les 20.30 hores, horari que es concretarà segons la distribució que es faci per grups d'edats. Es preveu que aquesta iniciativa es perllongui fins el mes de juny, sense descartar que pugui tenir continuïtat en properes edicions.

El cost de l'activitat serà de 30 euros de matrícula i una quota mensual de 12 euros. Per als fillets i els joves becats procedents dels serveis socials del Consell Insular i dels diferents ajuntaments de Menorca, l'activitat serà gratuïta. Les sol·licituds d'inscripció es poden fer en línia emplenant l'imprès corresponent al web de l'Injove www.injovemenorca.com abans del 13 de desembre. La relació d'alumnes admesos es confirmarà a partir del dia 17 de desembre al mateix web.

Maó, 29 de novembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS