Notícies i actualitat

Constitució del Club de Producte Turisme Actiu a Menorca

Data : 28/11/2012

Fundació Destí Menorca va convocar ahir, dimarts, el sector empresarial i turístic de l’illa amb l'objectiu de treballar en el desenvolupament del turisme actiu a Menorca com a base de l'estratègia promocional, amb la finalitat de desestacionalitzar i com a element de posicionament de Menorca com a destí de naturalesa sota el paraigües Menorca reserva de biosfera.

Aquesta reunió es va produir a la sala d'actes de Can Victori, seu de la Fundació Destí, per presentar l'estratègia de promoció turística de l'illa amb el turisme actiu com a element principal.

En aquest sentit, la consellera de Turisme, María Salomé Cabrera, va mantenir una reunió amb les empreses de turisme actiu de Menorca i vinculades per presentar l'estratègia de promoció, basada en la proposta de fires a les quals està previst assistir juntament amb l'Agència de Turisme de les Balears (ATB).

Per altra banda, es van exposar les accions que es desenvoluparan en col·laboració amb Turespaña, que inclouen viatges de familiarització i de premsa que organitzaran conjuntament amb les oficines espanyoles de turisme a l'estranger.

Així mateix, es va presentar l'estructura del producte turístic en la qual es basa la futura promoció de Menorca, que treballa sobre el turisme actiu com a principal atractiu, a més d'altres productes destacats, com el sol i la platja i el turisme cultural.

Amb l'objectiu de realitzar una promoció diferenciada es planteja incidir a posicionar Menorca com a destinació de turisme actiu, i s'apunta la creació dels clubs de producte de turisme nàutic, que ja està creat, i de turisme verd, comptant amb la col·laboració dels col·lectius d'empresaris. Així mateix es va acordar la creació de comissions de feina per analitzar i estudiar les millors accions promocionals en aquest camp i per fer feina conjuntament sector públic i sector privat amb l’objectiu comú de plantejar i desenvolupar les accions pertinents.

Aquesta reunió, acció emmarcada en el Pla de dinamització del producte turístic a Menorca, en la qual participen la Secretaria d’Estat de Turisme, el Govern balear, el Consell Insular de Menorca i l'Associació Hotelera de Menorca, va comptar amb l'assistència de més seixanta persones, en representació d'empreses i associacions del sector, i alumnes de cicles formatius de turisme.


Maó, 28 de novembre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto reunió
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS