Notícies i actualitat

El Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic ja compta amb l’adhesió de tots els municipis de Menorca

Data : 06/10/2016

La presidenta del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l’Illa de Menorca i vicepresidenta primera del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, i la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, han signat avui el conveni d'adhesió de l'Ajuntament de Ciutadella al Consorci. Així doncs, ja són tots els ajuntaments de l'illa de Menorca els adherits a l'entitat.

Després que l'Ajuntament de Ciutadella va perdre voluntàriament la condició d'associat al Consorci en 2011, el seu retorn “s'acull com una bona notícia per part del Consell, ja que recuperam la coherència de l'acció del Consorci i restablim una situació de normalitat en el treball de l'entitat”, afirma Susana Mora.

Aquesta ha estat la darrera passa per fer realitat una important reivindicació. Però prèviament, a la reunió de la junta de govern del Consorci de 21 de setembre, el Consell i els ajuntaments – els set que fins ara en formaven part –, prengueren la decisió unànime d'aprovar l'admissió de l'Ajuntament de Ciutadella com a membre del Consorci i també aprovar el conveni d'adhesió que avui s'ha signat.

Així doncs, el Consorci per la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic de l'Illa de Menorca ja podrà estendre el seu àmbit d'actuació a tots els municipis i tornar a ser una realitat a tot el territori. D'aquesta manera, podrà portar a terme el seu objectiu principal: vetllar perquè es faci efectiva la disciplina urbanística en sòl rústic i que no es vulneri el model territorial de l'illa.

Ciutadella, 6 d’octubre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS