Notícies i actualitat

A dia d'avui s'han venut prop de 18.000 places del programa Imserso

Data : 15/11/2012

Segons dades facilitades per la Secretaria d'Estat de Turisme, a dia d'avui, s'han venut ja 17.892 places del programa Imserso per viatjar cap a Menorca durant aquesta temporada, la qual cosa deixa a la vista que les vendes d'enguany van en la línia de l'any passat. Així s'ha posat de manifest a una reunió que va tenir lloc ahir al Consell Insular de Menorca entre la consellera de Turisme, Mª Salomé Cabrera, el president d'Ashome, Joan Melis, i titular de l'Hotel Blanc Palace, Sebastián Triay Fayas, el propietari de l'Hotel Sagitario; Vicente Arocas, el director de l'hotel Farragut; i Elsa Saura i Angel Llovet de l'hotel Aguamarina, establiments hotelers lligats a aquesta històrica iniciativa.

L'objectiu d'aquesta reunió era arribar a acords entre el Consell Insular i el sector hoteler per continuar concretant les línies a seguir en el camí de la recuperació del màxim possible de places del programa Imserso per a Menorca.

“Atesa la importància d'aquesta qüestió estem fent totes les gestions possibles per capgirar aquesta situació”, explica Cabrera, qui recorda que s'està treballant des de fa mesos juntament amb ASHOME, per tal d'aconseguir mantenir l'operativa a Menorca. Entre d'altres accions s'ha traslladat la problemàtica a la secretària d'Estat, Isabel Borrego, "qui entén perfectament que és un tema cabdal per a Menorca, i qui està prenent part activa en cercar solucions".

“Per tant, totes les parts han manifestat que Menorca ha de mantenir-se unida, el sector public i privat, així com la Secretaria d'Estat de Turisme, per tal de fer feina junts i aconseguir els millors resultats per a Menorca, ser capaços de generar demanda i recuperar el major nombre de places, tant per aquesta campanya, com per a la de 2013/2014”, explica la consellera Cabrera.

Durant la reunió amb el sector hoteler de Menorca es va explicar que Mundo Senior ha anunciat la possibilitat de contractació de nous vols charters cap a Menorca des de Madrid i Barcelona amb l'objectiu de recuperar 5.000 places del programa Imserso, si les vendes responen correctament i, d'aquesta manera, allargar la temporada al maig per compensar el retard en l'inici de la comercialització de l'oferta a l'Illa.

La consellera Cabrera deixa clar que respecte l'any passat, s'ha passat de 2.000 places a 300 “només durant les primeres setmanes de venda, però que aquesta xifra augmenta fins a les 1.300 a mesura que avança la temporada”. De fet, l'hotel Farragut ha manifestat la seva voluntat d'estudiar la possibilitat de tornar a obrir el mes de febrer o març de 2013, en funció de les possibilitats de la demanda, recuperant així les places disponibles de la temporada passada.

També es va explicar que a més de Madrid i Barcelona, Mundo Senior ha contractat charters per viatjar a Menorca des de Santander, Bilbao, Sevilla i Granada, “la qual cosa demostra l'interès que desperta l'Illa”, explica Cabrera.

Maó, 15 de novembre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS