Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca comptarà amb la competència en matèria de promoció turística el 2017

Data : 03/10/2016

La presidenta Maite Salord ha assistit avui matí a la Conferència de Presidents celebrada a Formentera. La conferència ha reunit a Francina Armengol, presidenta del Govern de les Illes Balears; Gabriel Barceló, vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme; Jaume Ferrer, president del Consell Insular de Formentera; Miquel Ensenyat, president del Consell Insular de Mallorca; Vicent Torres, president del Consell Insular d’Evissa; Pilar Costa, consellera de Presidència del Govern de les Illes Balears; i Josep Enric Claverol, director general de Relacions Institucionals. La reunió s’ha plantejat per avançar en matèries de transferència de competències i estructura institucional.

“Pel que fa al tractament del Pressupost 2017, la presidenta Armengol ens ha expressat les dificultats que hi ha per elaborar-ho a la vista de la manca d’informació que hi ha per part del Govern central, així i tot hi haurà una millora que repercutirà damunt el pressupost dels consells insulars la qual cosa ens ha de permetre tirar endavant els projectes que seran beneficiosos per a Menorca”, ha manifestat Salord. 

D’altra banda, respecte al tema del traspàs de la promoció turística la presidenta Salord ha subratllat que ha de ser una realitat dins el 2017, però que “ha de ser un traspàs que si no arriba ben dotat no serà acceptat”. En aquest sentit, s’ha acordat treballar a partir d’aquestes dues premisses amb “l’objectiu clar que l’acord al qual s’arribi sigui un acord compartit per tots els consells insulars”.

Maó, 3 octubre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS