Notícies i actualitat

El Consell Insular renova el conveni amb Autoritat Portuària de Balears per a emergències al port de Maó

Data : 13/11/2012El Consell Insular de Menorca ha renovat avui amb Autoritat Portuària de Balears el conveni en matèria de prevenció, extinció d'incendis, salvament i protecció civil per al port de Maó. Així ho han firmat per una banda el president de l'Administració insular, Santiago Tadeo, i per l'altra el president d'APB, José María de Urrutia.

El present conveni, renova el que es va firmar el 28 de novembre de 2001, i té com a finalitat bàsica elevar els nivells de seguretat de la zona de servei del port de Maó, tant pel que fa a terra com a l'aigua.

Concretament, el Consell Insular de Menorca es compromet a aportar els mitjans humans i materials necessaris en els casos esmentats, així com formació per al personal d'APB. Per la seva part, aquest darrer ens es compromet a pagar 50.000 euros cada any -l'anterior conveni rallava de 24.000 euros, augmentant-se en 600 euros anualment-, a abonar 51.000 euros per a l'adquisició de material fungible i a sufragar la compra d'un vehicle especialitzat per aquest espai valorat en 199.000 euros, sense IVA, que seria de la seva propietat però que el cediria al Servei de Bombers.

Tant Santiago Tadeo com José María de Urrutia han valorat de forma positiva aquest conveni perquè suposa aprofitar els recursos i les sinergies disponibles i, per tant, no duplicar serveis.

Maó, 13 de novembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto roda de premsa 13-11-2012
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS