Notícies i actualitat

British Airways manté els seus vols amb Menorca des de maig fins octubre i no descarta augmentar freqüències si les vendes ho exigeixen

Data : 06/11/2012

En la tercera jornada de la WTM es confirma la importància del mercat britànic per a Menorca, i per aquest motiu una nombrosa representació d’empresaris menorquins del sector turístic ha estat present avui a aquesta fira, amb l’estand de Menorca gestionat pel personal de Fundació Destí com a epicentre de les reunions de feina.

Després de diferents reunions s'ha pogut establir que les previsions per a la temporada 2013 seran positives, esperant que en la fira de Fitur es tengui una previsió més real i es reconfirmin les expectatives d'increment.

Precisament, en la reunió amb l’operador Natalietours aquest ha reafirmat el seu interès per ser present a Menorca. En aquest sentit, les converses han transcorregut amb bona predisposició per ambdues parts, en què la participació del sector menorquí serà clau.

Per la seva part, British Airways manté els vols amb Menorca des de maig fins octubre, i no descarta augmentar freqüències si les vendes ho exigeixen. De fet, s’ha parlat amb aquesta companyia d’unir esforços per potenciar l’illa a Londres, aprofitant la coincidència del desè aniversari de British Airways amb el vintè aniversari de Menorca com a reserva de biosfera.

S'ha de recalcar que el mercat escandinau s'aferma a Menorca, després de la trobada amb representants de l'operador Soltour i que alguns operadors danesos s'hagin mostrats interessats a obrir la destinació Menorca per a la temporada 2013.

Amb aquestes dades la consellera de Turisme, Maria Salomé Cabrera, afirma que l’interès del mercat escandinau per Menorca és molt positiu perquè «la seva visió de protecció de la natura i de turisme esportiu a l’aire lliure encaixa perfectament amb la nostra filosofia».

Maó, 6 de novembre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS