Notícies i actualitat

Menorca proposa oferir paquets turístics amb els esdeveniments esportius que es desenvolupen en temporada baixa

Data : 05/11/2012

Continuen les sensacions positives envers el mercat britànic en la segona jornada de la WTM i es confirma l’aposta de Jet2 Holidays amb Menorca i per perllongar la temporada turística de setembre a novembre. En aquest sentit, des de Fundació Destí s’ha proposat oferir paquets turístics amb els esdeveniments esportius que es desenvolupen en temporada baixa amb l’objectiu de potenciar els seients disponibles des d’origen.

També han resultat positives les reunions amb Easyjet i Norwegian i se'ls ha comunicat la necessitat d'aprofitar cada possible acció promocional per difondre Menorca com a destinació sostenible i natural, amb l’objectiu de potenciar la temporada baixa. A Easyjet, se li ha demanat que tengui en compte la ruta de París perquè operi durant més mesos i no només juliol i agost.

D'altra banda, des de Menorca, s'ha traslladat al ministre de Turisme i a la secretària d'estat de Turisme, José Manuel Soria i Isabel Borrego, respectivament, la importància de la temporada 2013 amb motiu del 20è aniversari de la declaració de Menorca com a reserva de biosfera. Per tant, s’ha demanat que dins les campanyes promocionals de Balears Menorca tengui major presència, tenint en compte el seu aniversari com a reserva de biosfera.

La comitiva de Menorca també ha aprofitat l’ocasió per explicar personalment al ministre Soria els problemes de connectivitat de l’illa i, a la vegada, les gestions que es duen a terme des de Menorca amb la finalitat, precisament, de millorar les connexions aèries.
"Aquesta jornada s'ha desenvolupat, en general, positivament ja que les expectatives es mantenen i s'ha vist la receptivitat dels professionals davant la definició de la marca Menorca", explica la consellera de Turisme, Salomé Cabrera.

Maó, 5 de novembre de 2012

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS