Notícies i actualitat

Menorca es presenta davant els professionals britànics com a destinació deferenciada

Data : 03/11/2012

Menorca estarà present en la World Travel Market de Londres, una de les fires internacionals més importants del sector turístic, que se celebrarà entre els dies 5 i 8 de novembre a les instal·lacions del recinte firal Excel Londres. En aquesta important cita, en la qual participen tots els professionals del sector, es presentaran les darreres novetats turístiques en totes les seves vessants, així com les previsions amb vista a la propera temporada turística.

Menorca juntament amb les Balears es presenta a la World Travel Market de Londres en un espai similar a l'anterior edició de 2011, i dins de l’estand de l'Institut de Turisme d'Espanya, Turespaña, per poder potenciar així la realització de jornades i tallers.

La consellera de Turisme del Consell Insular de Menorca, Mª Salomé Cabrera, ha fet una valoració positiva de les dades obtingudes a Menorca durant la temporada turística de 2012, unes xifres que han derivat en un augment del turisme britànic i alemany. Ha destacat també els bons resultats que han obtingut els establiments que han apostat per l’especialització, que han aconseguit una millor ocupació durant tots els mesos de la temporada. “Encara que el nostre objectiu és cercar la rendibilitat de tots els sectors turístics”.

Maria Salomé Cabrera assistirà a la World Travel Market juntament amb membres del personal de la Fundació Destí. En aquest sentit, l’agenda de feina d’aquesta fira va encaminada a reforçar la temporada baixa i per açò s’aposta per concentrar esforços a mantenir reunions amb companyies aèries i operadors turístics des del Regne Unit fins a països nòrdics, així com amb els portals més importants on Menorca hauria de tenir presència activa el 2013, aprofitant el 20 aniversari de la seva declaració com a reserva de biosfera.

La consellera ha explicat que un dels principals objectius del seu departament en aquesta fira serà potenciar Menorca com a reserva de biosfera i donar a conèixer les possibilitats que té l’illa com a destinació esportiva. Cabrera ha anunciat que el Departament de Turisme vol comunicar directament als professionals del sector “quin és el nostre camí i evitar així confusions de comunicació. El missatge que volem transmetre des de Menorca és que som una destinació única en què el principal actiu és un entorn cuidat i natural i només a dues hores de distància”.


Maó, 3 de novembre de 2012


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS