Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca treu a licitació la revisió del Pla Director Sectorial de Gestió de Residus de Menorca

Data : 27/09/2016

El passat 15 de setembre de 2016 es va publicar en el BOIB núm. 117 l'anunci de licitació del contracte de serveis per a la revisió del Pla Director Sectorial per a la Gestió de Residus No Perillosos de Menorca. El termini de presentació d'ofertes és de 25 dies naturals després de la publicació de l'anunci al BOIB i el pressupost base de licitació és de 30.000,00 € IVA inclòs.

Amb la revisió del pla de residus, des del departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca es vol re-configurar la planificació de la gestió dels residus domèstics no perillosos de Menorca per als pròxims sis anys, d'acord amb l'establert en el punt 2 de l'article 14 de la Llei 22/2011, de 28 de juliol, de residus i sòls contaminats. Entre els aspectes a revisar del pla es pot destacar l'actualització dels objectius de prevenció, preparació per a la reutilització, reciclatge, valorització i eliminació, o la inclusió d'un programa de prevenció de residus per a l'illa de Menorca.

El nou PDS establirà els nous objectius de gestió de residus a complir i les accions necessàries, de cara a la implementació a Menorca dels objectius fixats per la Unió Europea a finals de 2015 en el paquet d'economia circular, i a l'esmentada Llei 22/2011. Tot tenint en compte els principis de la declaració de l'illa com a Reserva de Biosfera.


Maó, 27 de setembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS