Notícies i actualitat

Sortida didàctica dels alumnes treballadors del projecte ‘Favàritx’ a l’Institut Balear de la Natura

Data : 23/09/2016

Aquest dijous, dia 22 de setembre els 10 alumnes ­treballadors del projecte “Favàritx” de Garantia Juvenil del Consell Insular de Menorca van fer una sortida didàctica a l'Institut Balear de la Natura (IBANAT), relacionada amb el primer mòdul formatiu MF1293_1: Operacions auxiliars de repoblació, correcció hidrològica, i de construcció i manteniment d'infraestructures forestals», del certificat de professionalitat «Activitats auxiliars en conservació i millora de forests – AGAR0309».

Així mateix, la sortida es va completar amb la visita a la zona afectada per l'incendi forestal de dia 6 de setembre, que va afectar les zones de s'Arenal d'en Castell, Coves Noves, Cala Molí, Na Macaret i Addaia. La visita ha tingut per objectiu que l'alumnat ­treballador aprofundeixi el seu coneixement sobre el tipus d'eines i maquinària amb el qual treballen, així com la seva mecànica i manteniment. La visita a la zona afectada pel foc els ha permès conèixer el protocol d'intervenció davant un incendi forestal.

L'IBANAT és una empresa pública dedicada a la prevenció i l'extinció d'incendis forestals, la gestió forestal, i la gestió i conservació dels espais naturals protegits, les finques públiques, les àrees recreatives, els refugis i les zones d'acampada de les Illes Balears.

Aquesta visita forma part del Pla Pedagògic del projecte mixt d'ocupació i formació “Favàritx” del pla de Garantia Juvenil impulsat pel Consell Insular de Menorca, amb la participació del SOIB i amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE) que actualment estan realitzant el certificat de professionalitat de nivell 1 «Activitats auxiliars en conservació i millora de forests (AGAR0309)».

Per a més informació: http://www.caib.es/govern/organigrama/area.do?lang=ca&coduo=1224

Maó, 23 de setembre de 2016

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS