Notícies i actualitat

El Patronat de la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca s’ha reunit avui per valorar la proposta de cessament de l’actual gerent

Data : 21/09/2016

El Patronat de la Fundació per a Persones amb Discapacitat Illa de Menorca s’ha reunit avui a l’Ajuntament de Ciutadella per tal de valorar la proposta de cessament de l’actual gerent de la Fundació, Andreu Hernández Galmés.

Cal recordar que la Junta Executiva de la Fundació, en reunió a dia 31 d'agost, va acordar proposar al Patronat la continuïtat/desvinculació del gerent. Aquesta proposta es va plantejar arran de la petició de diversos patrons i seguint el que marquen els Estatuts: “És funció de la Junta Executiva proposar al Patronat el no de la persona que ha d'ocupar el lloc de Gerent i proposar-ne la seva desvinculació”.

El resultat de la votació ha estat d’un 73,07 per cent a favor de la desvinculació del gerent. Els estatuts marquen que hi ha d’haver un vot favorable del 75 per cent per tal de dur a terme la proposta, per la qual cosa finalment queda aprovada la continuïtat del gerent.

Tots els patrons han acordat que la prioritat és el bon funcionament de la Fundació i el servei que presta a les persones amb discapacitat. Val a dir que s'està treballant des de fa mesos en la revisió i millora dels serveis prestats pels diferents departaments del Centre Especial d’Ocupació de la Fundació.

El Patronat està compost en un 50 per cent pel Consell Insular de Menorca i els vuit ajuntaments de l’illa; i l’altre 50 per cent per les entitats socials de l’àmbit de la discapacitat.


Ciutadella, 21 de setembre de 2016


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS